Ilir Timur II, Palembang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ilir Timur II
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Selatan
Kota Palembang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
12 kelurahan

Ilir Timur II kuwe salah siji kecamatan nang kota Palembang, Sumatera Selatan, Indonesia.


Cithakan:Ilir Timur II, Palembang Cithakan:Kota Palembang