Giriwono, Wonogiri, Wonogiri

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Giriwono
—  Kelurahan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Wonogiri
Kecamatan Wonogiri
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²
Tilpun

Giriwono kuwe salah siji kelurahan nang Kecamatan Wonogiri, kabupaten Wonogiri, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Wonogiri, Wonogiri