Girian, Bitung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Girian
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Utara
Kota Bitung
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
7 kelurahan

Girian kuwe salah siji kecamatan nang kota Bitung, Sulawesi Utara, Indonesia.


Cithakan:Girian, Bitung Cithakan:Kota Bitung