Gadung, Buol

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Gadung
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tengah
Kabupaten Buol
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Gadung kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Buol, Sulawesi Tengah, Indonesia.


Cithakan:Gadung, Buol Cithakan:Kabupaten Buol