Gadel, Tandes, Surabaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gadel
—  Kelurahan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kota Surabaya
Kecamatan Tandes
Wewengkon ... km²
Pedunung ... jiwa
Kepadhetan ... jiwa/km²
Tilpun

Gadel iku kelurahan nang wilayah Kecamatan Tandes, Kota Surabaya, Provinsi Jawa Timur.