Banjarsugihan, Tandes, Surabaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banjarsugihan
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kota Surabaya
Kecamatan Tandes
Wewengkon ... km²
Pedunung ... jiwa
Kepadhetan ... jiwa/km²

Banjarsugihan iku kelurahan nang wilayah Kecamatan Tandes, Kota Surabaya, Provinsi Jawa Timur.