Fakfak, Fakfak

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Fakfak
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua Barat
Kabupaten Fakfak
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Kampung/kelurahan 8 kampung
3 kelurahan

Fakfak kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Fakfak, propinsi Papua Barat, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Fakfak, Fakfak Cithakan:Kabupaten Fakfak