Dungingi, Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dungingi
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Gorontalo
Kota Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
4 kelurahan

Dungingi kuwe salah siji kecamatan nang kota Utara, Gorontalo, Indonesia.


Cithakan:Dungingi, Utara Cithakan:Kota Utara