Sanggreman, Rawalo, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Desa Sanggreman, Rawalo)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sanggreman
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Rawalo
Kodepos 53173
Wewengkon -
Pedunung -2500
Kepadhetan -

Sanggreman kuwe salah siji desa nang kecamatan Rawalo, Kabupaten Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.