Denpasar Utara, Denpasar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Denpasar Utara
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Bali
Kota Denpasar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
3 kelurahan

Denpasar Utara kuwe salah siji kecamatan nang kota Denpasar, Bali, Indonesia.