Cithakan:Infobox Country/doc

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Cithakan beresiko menengah

Cithakan kotak info kiye digunakna kanggo ngasilna kotak info sing manggone nang sisi tengen artikel kanggo negara/wilayah atawa organisasi geopolitik. Kanggo bekas negara, gunakna {{Infobox Former Country}}. Sintaks (format) parameter lan contoh dirinci nang bagian tampilkan/sembunyikan sing dilipet nang ngisor kiye.

Sintaks[besut sumber]

Contoh[besut sumber]

Referensi[besut sumber]