Cithakan:Country data Sudan Selatan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Sudan Selatan kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of South Sudan.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Sudan Selatan Jeneng artikel utama (Sudan Selatan)
flag alias Flag of South Sudan.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of South Sudan.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
South Sudan (deleng) South Sudan Sudan Selatan
Southern Sudan (deleng) Southern Sudan Sudan Selatan

Conto cara nganggo

  • {{flag|Sudan Selatan}} Sudan Selatan
  • {{flagicon|Sudan Selatan}}Bendera Sudan Selatan

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: