Cithakan:Country data Sudan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Sudan kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Sudan.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Sudan Jeneng artikel utama (Sudan)
flag alias Flag of Sudan.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Sudan.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1956Flag of Sudan (1956–1970).svgFlag of Sudan (1956–1970).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
SDN (deleng) SDN Sudan
SUD (deleng) SUD Sudan

Conto cara nganggo

  • {{flag|Sudan}} Sudan
  • {{flagicon|Sudan}}Bendera Sudan

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Sudan|1956}} Sudan
  • {{flagicon|Sudan|1956}}Bendera Sudan

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|SDN}}Bendera Sudan
  • {{flagcountry|SDN}} Sudan
  • {{flag|SDN}} SDN

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: