Cithakan:Country data Singapura

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Singapura kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Singapore.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Singapura Jeneng artikel utama (Singapura)
flag alias Flag of Singapore.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Singapore.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
civilCivil Ensign of Singapore.svgCivil Ensign of Singapore.svg
navalNaval Ensign of Singapore.svgNaval Ensign of Singapore.svg
airforce40pxRepublic of Singapore Air Force Service Flag.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
SGP (deleng) SGP Singapura
SIN (deleng) SIN Singapura
Singapore (deleng) Singapore Singapura

Conto cara nganggo

  • {{flag|Singapura}} Singapura
  • {{flagicon|Singapura}}Bendera Singapura

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Singapura|civil}} Singapura
  • {{flagicon|Singapura|civil}}Bendera Singapura

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|SGP}}Bendera Singapura
  • {{flagcountry|SGP}} Singapura
  • {{flag|SGP}} SGP