Cithakan:Country data Singapura

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Singapura kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Singapore.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Singapura Jeneng artikel utama (Singapura)
flag alias Flag of Singapore.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Singapore.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
civilCivil Ensign of Singapore.svgCivil Ensign of Singapore.svg
navalNaval Ensign of Singapore.svgNaval Ensign of Singapore.svg
airforceBarkas:Republic of Singapore Air Force Service Flag.svgRepublic of Singapore Air Force Service Flag.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
SGP (deleng) SGP Singapura
SIN (deleng) SIN Singapura
Singapore (deleng) Singapore Singapura

Conto cara nganggo

  • {{flag|Singapura}} Singapura
  • {{flagicon|Singapura}}Bendera Singapura

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Singapura|civil}} Singapura
  • {{flagicon|Singapura|civil}}Bendera Singapura

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|SGP}}Bendera Singapura
  • {{flagcountry|SGP}} Singapura
  • {{flag|SGP}} SGP