Cithakan:Country data Sahara Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Sahara Barat kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Sahrawi Arab Democratic Republic.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Sahara Barat Jeneng artikel utama (Sahara Barat)
flag alias Flag of Western Sahara.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Western Sahara.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ESH (deleng) ESH Sahara Barat
Western Sahara (deleng) Western Sahara Sahara Barat

Conto cara nganggo

  • {{flag|Sahara Barat}} Sahara Barat
  • {{flagicon|Sahara Barat}}Bendera Sahara Barat

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|ESH}}Bendera Sahara Barat
  • {{flagcountry|ESH}} Sahara Barat
  • {{flag|ESH}} ESH

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: