Cithakan:Country data Republik Demokratik Arab Sahrawi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Republik Demokratik Arab Sahrawi kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Sahrawi Arab Democratic Republic.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Republik Demokratik Arab Sahrawi Jeneng artikel utama (Republik Demokratik Arab Sahrawi)
flag alias Flag of Western Sahara.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Western Sahara.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
SADR (deleng) SADR Republik Demokratik Arab Sahrawi
Republik Sahrawi (deleng) Republik Sahrawi Republik Demokratik Arab Sahrawi
Sahrawi Arab Democratic Republic (deleng) Sahrawi Arab Democratic Republic Republik Demokratik Arab Sahrawi

Conto cara nganggo

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: