Cithakan:Country data Republik Arab Bersatu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Republik Arab Bersatu kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Syria.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Republik Arab Bersatu Jeneng artikel utama (Republik Arab Bersatu)
flag alias Flag of the United Arab Republic.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the United Arab Republic.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
United Arab Republic (deleng) United Arab Republic Republik Arab Bersatu

Conto cara nganggo

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: