Cithakan:Country data Republik Arab Bersatu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Republik Arab Bersatu kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the United Arab Republic (1958–1971).svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Republik Arab Bersatu Jeneng artikel utama (Republik Arab Bersatu)
flag alias Flag of the United Arab Republic.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the United Arab Republic.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
United Arab Republic (deleng) United Arab Republic Republik Arab Bersatu

Conto cara nganggo

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: