Cithakan:Country data Mesir

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Mesir kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Egypt.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Mesir Jeneng artikel utama (Mesir)
flag alias Flag of Egypt.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Egypt.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
OttomanFlag of the Ottoman Empire (also used in Egypt).svgFlag of Egypt 19th century.svg
1882Flag of Egypt (1882-1922).svgEgypt flag 1882.svg
1922Flag of Egypt (1922–1958).svgFlag of Egypt 1922.svg
1952Flag of the Egyptian Revolution (1952).svgFlag of Egypt 1952.svg
UARFlag of Syria.svgFlag of the United Arab Republic.svg
1972Flag of Egypt (1972-1984).svgFlag of Egypt 1972.svg
navalNaval Ensign of Egypt.svgNaval Ensign of Egypt.svg
airforceAir Force Ensign of Egypt.svgEafflag.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
EGY (deleng) EGY Mesir
Egypt (deleng) Egypt Mesir

Conto cara nganggo

  • {{flag|Mesir}} Mesir
  • {{flagicon|Mesir}}Bendera Mesir

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Mesir|Ottoman}} Mesir
  • {{flagicon|Mesir|Ottoman}}Bendera Mesir

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|EGY}}Bendera Mesir
  • {{flagcountry|EGY}} Mesir
  • {{flag|EGY}} EGY

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: