Cithakan:Country data RSS Azerbaijan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data RSS Azerbaijan kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Azerbaijan Soviet Socialist Republic (1956–1991).svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Republik Sosialis Soviet Azerbaijan Jeneng artikel utama (Republik Sosialis Soviet Azerbaijan)
shortname alias RSS Azerbaijan (opsional) jeneng cindhek, singkatan, jeneng sejen (misale Republik Irlandia->Irlandia)
flag alias Flag of the Azerbaijan Soviet Socialist Republic.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the Azerbaijan Soviet Socialist Republic.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1920Flag of the Azerbaijan Soviet Socialist Republic (1920-1921).svgFlag of Azerbaijan SSR (1920-1921).svg
1937Flag of the Azerbaijan Soviet Socialist Republic (1937-1940).svgFlag of Azerbaijan SSR (1937-1940).svg
1940Flag of the Azerbaijan Soviet Socialist Republic (1940-1952).svgFlag of Azerbaijan SSR (1940-1952).svg
1990Flag of Azerbaijan.svgFlag of Azerbaijan.svg


Conto cara nganggo

Nggunakna varian bendera

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: