Cithakan:Country data Azerbaijan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Azerbaijan kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Azerbaijan.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Azerbaijan Jeneng artikel utama (Azerbaijan)
flag alias Flag of Azerbaijan.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Azerbaijan.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1918Flag of Azerbaijan 1918.svgFlag of the Democratic Republic of Azerbaijan.svg
navalNaval Flag of Azerbaijan.svgNaval Flag of Azerbaijan.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Azerbaijan}} Azerbaijani Navy
  • {{flagicon|Azerbaijan|naval}}Bendera Azerbaijan

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
AZE (deleng)Cithakan:Country data AZECithakan:Country data AZE

Conto cara nganggo

  • {{flag|Azerbaijan}} Azerbaijan
  • {{flagicon|Azerbaijan}}Bendera Azerbaijan

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Azerbaijan|1918}} Azerbaijan
  • {{flagicon|Azerbaijan|1918}}Bendera Azerbaijan

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: