Cithakan:Country data RSFS Rusia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data RSFS Rusia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Russian Soviet Federative Socialist Republic.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Republik Sosialis Federasi Soviet Rusia Jeneng artikel utama (Republik Sosialis Federasi Soviet Rusia)
shortname alias RSFS Rusia (opsional) jeneng cindhek, singkatan, jeneng sejen (misale Republik Irlandia->Irlandia)
flag alias Flag of the Russian SFSR.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the Russian SFSR.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1918Flag of the Russian Soviet Federative Socialist Republic (1918–1937).svgFlag of Russia (1918–1920).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
Russian Soviet Federative Socialist Republic (deleng) Russian Soviet Federative Socialist Republic RSFS Rusia
Russian SFSR (deleng) Russian SFSR RSFS Rusia
Republik Sosialis Federasi Soviet Rusia (deleng) Republik Sosialis Federasi Soviet Rusia RSFS Rusia

Conto cara nganggo

Nggunakna varian bendera

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: