Cithakan:Country data Polandia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Polandia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Poland.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Polandia Jeneng artikel utama (Polandia)
flag alias Flag of Poland.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Poland.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
stateFlag of Poland (with coat of arms).svgState Flag of Poland.svg
1815Military ensign of Vistula Flotilla of Congress Poland.svgFlag of the Congress of Poland.svg
navalNaval Ensign of Poland.svgNaval Ensign of Poland.svg
airforceFlaga Lotnictwa.gifFlaga Lotnictwa.gif

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
POL (deleng) POL Polandia
Poland (deleng) Poland Polandia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Polandia}} Polandia
  • {{flagicon|Polandia}}Bendera Polandia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Polandia|state}} Polandia
  • {{flagicon|Polandia|state}}Bendera Polandia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|POL}}Bendera Polandia
  • {{flagcountry|POL}} Polandia
  • {{flag|POL}} POL