Cithakan:Country data Pesisir Emas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Pesisir Emas kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Gold Coast (1877–1957).svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Pesisir Emas (koloni) Jeneng artikel utama (Pesisir Emas (koloni))
shortname alias Pesisir Emas (opsional) jeneng cindhek, singkatan, jeneng sejen (misale Republik Irlandia->Irlandia)
flag alias Flag of the Gold Coast (1877–1957).svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the Gold Coast (1877–1957).svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
Gold Coast (deleng) Gold Coast Pesisir Emas

Conto cara nganggo

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|Gold Coast}}Bendera Pesisir Emas (koloni)
  • {{flagcountry|Gold Coast}} Pesisir Emas
  • {{flag|Gold Coast}} Gold Coast

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: