Cithakan:Country data Ghana

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Ghana kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Ghana.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Ghana Jeneng artikel utama (Ghana)
flag alias Flag of Ghana.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Ghana.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1964Flag of Ghana (1964–1966).svgGhana flag 1964.svg
navalNaval Ensign of Ghana.svgNaval Ensign of Ghana.svg
airforceAir Force Ensign of Ghana.svgAir Force Ensign of Ghana.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
GHA (deleng) GHA Ghana

Conto cara nganggo

  • {{flag|Ghana}} Ghana
  • {{flagicon|Ghana}}Bendera Ghana

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Ghana|1964}} Ghana
  • {{flagicon|Ghana|1964}}Bendera Ghana

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|GHA}}Bendera Ghana
  • {{flagcountry|GHA}} Ghana
  • {{flag|GHA}} GHA

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: