Cithakan:Country data Pakistan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Pakistan kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Pakistan.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Pakistan Jeneng artikel utama (Pakistan)
flag alias Flag of Pakistan.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Pakistan.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
navalNaval Ensign of Pakistan.svgNaval Ensign of Pakistan.svg
airforceAir Force Ensign of Pakistan.svgAir Force Ensign of Pakistan.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
PAK (deleng) PAK Pakistan

Conto cara nganggo

  • {{flag|Pakistan}} Pakistan
  • {{flagicon|Pakistan}}Bendera Pakistan

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|PAK}}Bendera Pakistan
  • {{flagcountry|PAK}} Pakistan
  • {{flag|PAK}} PAK