Cithakan:Country data Nigeria

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Nigeria kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Nigeria.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Nigeria Jeneng artikel utama (Nigeria)
flag alias Flag of Nigeria.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Nigeria.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
colonialFlag of Nigeria (1914–1952).svgFlag of Nigeria (1914–1952).svg
navalNaval Ensign of Nigeria.svgNaval Ensign of Nigeria.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
NGA (deleng) NGA Nigeria
NGR (deleng) NGR Nigeria

Conto cara nganggo

  • {{flag|Nigeria}} Nigeria
  • {{flagicon|Nigeria}}Bendera Nigeria

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Nigeria|colonial}} Nigeria
  • {{flagicon|Nigeria|colonial}}Bendera Nigeria

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|NGA}}Bendera Nigeria
  • {{flagcountry|NGA}} Nigeria
  • {{flag|NGA}} NGA