Cithakan:Country data Myanmar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Myanmar kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Myanmar.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Myanmar Jeneng artikel utama (Myanmar)
flag alias Flag of Myanmar.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Myanmar.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1937Flag of British Burma (1939–1941, 1945–1948).svgFlag of British Burma (1939–1941, 1945–1948).svg
1942Flag of the Synyethe-Wunthann Party of Burma.svgFlag of the Synyethe-Wunthann Party of Burma.svg
1943Flag of Burma 1943.gifBurma flag(1943).gif
1948Flag of Burma (1948–1974).svgFlag of Burma (1948-1974).svg
1974Flag of Myanmar (1974–2010).svgFlag of Myanmar (1974-2010).svg
navalNaval Ensign of Myanmar.svgNaval Ensign of Myanmar.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MMR (deleng) MMR Myanmar
MYA (deleng) MYA Myanmar
Burma (deleng) Burma Myanmar
Birma (deleng) Birma Myanmar
Myamar (deleng) Myamar Myanmar

Conto cara nganggo

  • {{flag|Myanmar}} Myanmar
  • {{flagicon|Myanmar}}Bendera Myanmar

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Myanmar|1937}} Myanmar
  • {{flagicon|Myanmar|1937}}Bendera Myanmar

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|MMR}}Bendera Myanmar
  • {{flagcountry|MMR}} Myanmar
  • {{flag|MMR}} MMR