Cithakan:Country data Kroasia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kroasia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Croatia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kroasia Jeneng artikel utama (Kroasia)
flag alias Flag of Croatia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Croatia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
civilCivil Ensign of Croatia.svgCivil Ensign of Croatia.svg
1990Flag of Croatia (1990).svgFlag of Croatia (1990).svg
navalNaval Ensign of Croatia.svgNaval Ensign of Croatia.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Kroasia}} Croatian Navy
  • {{flagicon|Kroasia|naval}}Bendera Kroasia

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
HRV (deleng)Cithakan:Country data HRVCithakan:Country data HRV
CRO (deleng)Cithakan:Country data CROCithakan:Country data CRO

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kroasia}} Kroasia
  • {{flagicon|Kroasia}}Bendera Kroasia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Kroasia|civil}} Kroasia
  • {{flagicon|Kroasia|civil}}Bendera Kroasia

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: