Cithakan:Country data Hong Kong

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Hong Kong kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Hong Kong.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Hong Kong Jeneng artikel utama (Hong Kong)
flag alias Flag of Hong Kong.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Hong Kong.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1959Flag of Hong Kong (1959–1997).svgFlag of Hong Kong 1959.svg
1955Flag of Hong Kong (1955–1959).svgFlag of Hong Kong 1955.svg
1876Flag of Hong Kong (1876–1955).svgFlag of Hong Kong 1876.svg
1871Flag of Hong Kong (1871–1876).svgFlag of Hong Kong 1871.svg
redFlag of Hong Kong 1959 (unofficial Red Ensign).svgFlag of Hong Kong 1959 (unofficial Red Ensign).svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
HKG (deleng)Cithakan:Country data HKGCithakan:Country data HKG
Hong Kong, China (deleng)Cithakan:Country data Hong Kong, ChinaCithakan:Country data Hong Kong, China

Conto cara nganggo

  • {{flag|Hong Kong}} Hong Kong
  • {{flagicon|Hong Kong}}Bendera Hong Kong

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Hong Kong|1959}} Hong Kong
  • {{flagicon|Hong Kong|1959}}Bendera Hong Kong

Nggunakna alias pengalihan