Cithakan:Country data Honduras

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Honduras kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Honduras.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Honduras Jeneng artikel utama (Honduras)
flag alias Flag of Honduras.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Honduras.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1839Flag of Honduras (1839-1866).svgFlag of Honduras (1839-1866).svg
1866Flag of Honduras (1866-1898).svgFlag of Honduras (1866-1898).svg
navalNaval Ensign of Honduras.svgNaval Ensign of Honduras.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Honduras}} Honduran Navy
  • {{flagicon|Honduras|naval}}Bendera Honduras

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
HND (deleng)Cithakan:Country data HNDCithakan:Country data HND
HON (deleng)Cithakan:Country data HONCithakan:Country data HON

Conto cara nganggo

  • {{flag|Honduras}} Honduras
  • {{flagicon|Honduras}}Bendera Honduras

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Honduras|1839}} Honduras
  • {{flagicon|Honduras|1839}}Bendera Honduras

Nggunakna alias pengalihan