Cithakan:Country data Haiti

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Haiti kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Haiti.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Haiti Jeneng artikel utama (Haiti)
flag alias Flag of Haiti.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Haiti.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1964Flag of Haiti (1964–1986).svgFlag of Haiti (1964-1986).svg
civilFlag of Haiti (civil).svgFlag of Haiti (civil).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
HTI (deleng)Cithakan:Country data HTICithakan:Country data HTI
HAI (deleng)Cithakan:Country data HAICithakan:Country data HAI

Conto cara nganggo

  • {{flag|Haiti}} Haiti
  • {{flagicon|Haiti}}Bendera Haiti

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Haiti|1964}} Haiti
  • {{flagicon|Haiti|1964}}Bendera Haiti

Nggunakna alias pengalihan