Cithakan:Country data Burkina Faso

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Burkina Faso kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Burkina Faso.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Burkina Faso Jeneng artikel utama (Burkina Faso)
flag alias Flag of Burkina Faso.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Burkina Faso.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
BFA (deleng) BFA Burkina Faso
BUR (deleng) BUR Burkina Faso

Conto cara nganggo

  • {{flag|Burkina Faso}} Burkina Faso
  • {{flagicon|Burkina Faso}}Bendera Burkina Faso

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|BFA}}Bendera Burkina Faso
  • {{flagcountry|BFA}} Burkina Faso
  • {{flag|BFA}} BFA

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: