Cithakan:Country data Volta Hulu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Volta Hulu kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Upper Volta.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Volta Hulu Jeneng artikel utama (Volta Hulu)
flag alias Flag of Upper Volta.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Upper Volta.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
Upper Volta (deleng) Upper Volta Volta Hulu

Conto cara nganggo

  • {{flag|Volta Hulu}} Volta Hulu
  • {{flagicon|Volta Hulu}}Flag of Upper Volta

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|Upper Volta}}Flag of Upper Volta
  • {{flagcountry|Upper Volta}} Volta Hulu
  • {{flag|Upper Volta}} Upper Volta

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: