Cithakan:Country data Brunei

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Brunei kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Brunei.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Brunei Jeneng artikel utama (Brunei)
shortname alias Brunei (opsional) jeneng cindhek, singkatan, jeneng sejen (misale Republik Irlandia->Irlandia)
flag alias Flag of Brunei.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Brunei.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
navalNaval Ensign of Brunei.svgNaval Ensign of Brunei.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
BRN (deleng) BRN Brunei
BRU (deleng) BRU Brunei
Brunei Darussalam (deleng) Brunei Darussalam Brunei

Conto cara nganggo

  • {{flag|Brunei}} Brunei
  • {{flagicon|Brunei}}Bendera Brunei
  • {{flagcountry|Brunei}} Brunei

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|BRN}}Bendera Brunei
  • {{flagcountry|BRN}} Brunei
  • {{flag|BRN}} BRN