Cithakan:Country data Bhutan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Bhutan kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Bhutan.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Bhutan Jeneng artikel utama (Bhutan)
flag alias Flag of Bhutan.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Bhutan.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1949Flag of Bhutan (1949-1956).svgFlag of Bhutan (1949-1956).svg
1956Flag of Bhutan (1956-1969).svgFlag of Bhutan (1956-1969).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
BTN (deleng)Cithakan:Country data BTNCithakan:Country data BTN
BHU (deleng)Cithakan:Country data BHUCithakan:Country data BHU

Conto cara nganggo

  • {{flag|Bhutan}} Bhutan
  • {{flagicon|Bhutan}}Bendera Bhutan

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Bhutan|1949}} Bhutan
  • {{flagicon|Bhutan|1949}}Bendera Bhutan

Nggunakna alias pengalihan