Cithakan:Country data Barbados

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Barbados kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Barbados.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Barbados Jeneng artikel utama (Barbados)
flag alias Flag of Barbados.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Barbados.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1885Flag of Barbados (1870–1966).svgFlag of Barbados (1870–1966).svg
navalNaval Ensign of Barbados.svgNaval Ensign of Barbados.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
BRB (deleng)Cithakan:Country data BRBCithakan:Country data BRB
BAR (deleng)Cithakan:Country data BARCithakan:Country data BAR

Conto cara nganggo

  • {{flag|Barbados}} Barbados
  • {{flagicon|Barbados}}Bendera Barbados

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Barbados|1885}} Barbados
  • {{flagicon|Barbados|1885}}Bendera Barbados

Nggunakna alias pengalihan