Cithakan:Country data Bangladesh

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Bangladesh kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Bangladesh.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Bangladesh Jeneng artikel utama (Bangladesh)
flag alias Flag of Bangladesh.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Bangladesh.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1971Flag of Bangladesh (1971).svgFlag of Bangladesh (1971).svg
civilCivil Ensign of Bangladesh.svgCivil Ensign of Bangladesh.svg
navalNaval Ensign of Bangladesh.svgNaval Ensign of Bangladesh.svg
airforceAir Force Ensign of Bangladesh.svgAir Force Ensign of Bangladesh.svg
armyFlag of the Bangladesh Army.svgFlag of the Bangladesh Army.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan darat sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan darat}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
BGD (deleng)Cithakan:Country data BGDCithakan:Country data BGD
BAN (deleng)Cithakan:Country data BANCithakan:Country data BAN

Conto cara nganggo

  • {{flag|Bangladesh}} Bangladesh
  • {{flagicon|Bangladesh}}Bendera Bangladesh

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Bangladesh|1971}} Bangladesh
  • {{flagicon|Bangladesh|1971}}Bendera Bangladesh

Nggunakna alias pengalihan