Bukit Kapur, Dumai

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bukit Kapur
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Riau
Kota Dumai
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
200 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
4 kelurahan

Bukit Kapur kuwe salah siji kecamatan nang kota Dumai, Riau, Indonesia.


Cithakan:Bukit Kapur, Dumai Cithakan:Kota Dumai