Bukit Batu, Bengkalis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bukit Batu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Riau
Kabupaten Bengkalis
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 14 desa
1 kelurahan

Bukit Batu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bengkalis, Riau, Indonesia.


Cithakan:Bukit Batu, Bengkalis Cithakan:Kabupaten Bengkalis