Bone, Bone Bolango

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bone
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Gorontalo
Kabupaten Bone Bolango
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Bone kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bone Bolango, Gorontalo, Indonesia.


Cithakan:Bone, Bone Bolango Cithakan:Kabupaten Bone Bolango