Boliyohuto, Gorontalo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Boliyohuto
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Gorontalo
Kabupaten Gorontalo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Boliyohuto kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Gorontalo, Gorontalo, Indonesia.


Cithakan:Boliyohuto, Gorontalo Cithakan:Kabupaten Gorontalo