Blambangan Umpu, Way Kanan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Blambangan Umpu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Lampung
Kabupaten Way Kanan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 20 desa
1 kelurahan

Blambangan Umpu kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Way Kanan, propinsi Lampung, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Blambangan Umpu, Way Kanan Cithakan:Kabupaten Way Kanan