Berastagi, Karo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Berastagi
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Utara
Kabupaten Karo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
4 kelurahan

Berastagi kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Karo, propinsi Sumatera Utara, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Berastagi, Karo Cithakan:Kabupaten Karo