Menyang kontèn

Kabupaten Karo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Lambang Kabupaten Karo
Lokasi Karo nang propinsi Sumatra Lor

Kabupaten Karo yakuwe salah siji kabupaten sing ana nang propinsi Sumatera Lor, Indonesia.

Kecamatan[sunting | besut sumber]