Kabupaten Karo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kabupaten Karo yakuwe saLah siji kabupaten sing ana nang propinsi sumatera lor, Indonesia.