Bengkalis, Bengkalis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bengkalis
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Riau
Kabupaten Bengkalis
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
514 Kilomèter pesagi -
Desa/kelurahan 17 desa
3 kelurahan

Bengkalis kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bengkalis, Riau, Indonesia.


Cithakan:Bengkalis, Bengkalis Cithakan:Kabupaten Bengkalis