Bekasi Utara, Bekasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bekasi Utara
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
19,65 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
6 kelurahan

Bekasi Utara kuwe salah siji kecamatan nang kota Bekasi, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kota Bekasi