Bekasi Timur, Bekasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bekasi Timur
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
13,49 hektare -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
4 kelurahan

Bekasi Timur kuwe salah siji kecamatan nang kota Bekasi, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kota Bekasi