Batang-Batang, Sumenep

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Batang Batang
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kota Sumenep
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
16 kelurahan

Batang Batang kuwe salah siji kecamatan nang kota Sumenep, Jawa Timur, Indonesia.