Talango, Sumenep

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Talango
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kota Sumenep
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
8 kelurahan

Talango kuwe salah siji kecamatan nang kota Sumenep, Jawa Timur, Indonesia.