Basarang, Kapuas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Basarang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Tengah
Kabupaten Kapuas
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Basarang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kapuas, Kalimantan Tengah, Indonesia.

Cithakan:Basarang, Kapuas